Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

Conditii Generale pentru utilizarea site-ului www.buticulevei.com 

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, nu accesati acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Site-ul www.buticulevei.com, va pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.

INTRODUCERE

Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesând si navigând pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi în continuare. 

DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI

Eva Elite Fashion SRL detine drepturi complete si depline asupra titlului de proprietate si prin aceasta toate drepturile de autor si cele brevetate. Nu aveti dreptul sa redistribuiti, vindeti, decompilati, dezasamblati aplicatia software într-o forma perceptibila de catre oameni.

Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute în acest site sunt proprietatea Eva Elite Fashion SRL, care îsi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila.

Întregul continut al site-ului www.buticulevei.com este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de Eva Elite Fashion SRL. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului în orice scop fara confirmarea scrisa din partea Eva Elite Fashion SRL. 

Accesul si utilizarea paginii www.buticulevei.com gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare în cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.

 Informatiile prezente pe www.buticulevei.com sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina. Puteti copia si tipari continutul paginii www.buticulevei.com pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale. În orice alte situatii, continutul www.buticulevei.com nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fara consimtamântul explicit al reprezentantilor www.buticulevei.com

NEANGAJAREA RASPUNDERII

Continutul informatiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor Eva Elite Fashion SRL.

Eva Elite Fashion SRL nu va acorda nici o garantie referitoare la:

– evitarea utilizarii anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;

– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

– inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel, Eva Elite Fashion SRL nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

Toate informatiile prezentate pe site cu privire la produsele site-ului www.buticulevei.com, preturi, informatii, campanii si promotii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din continutul site-ului www.buticulevei.com nu poate constitui o oferta ferma de a contracta si nu poate angaja raspunderea Amigio în lipsa unor acorduri ulterioare.

Continutul paginii web www.buticulevei.com, a informatiilor si a altor materiale prezentate de Comunitatea www.buticulevei.com nu reprezinta o consultatie juridica în sensul Legii nr. 51/1995.

www.buticulevei.com nu face nicio declaratie, promisiune sau garantie cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului continut, al îndrumarilor si a consultantei, nu îsi asuma nicio obligatie de rezultat sau diligenta fata de nicio persoana, exclud în mod expres si neaga raspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizarii continutului.

OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte.

Eva Elite Fashion SRL nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori,asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugata sa contacteze Eva Elite Fashion SRL prin unul din mijloacele afisate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilitatii serviciului sau produsului în cauza cât si asupra conditiilor contractuale, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura. 

INFORMATII PERSONALE 

Când prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.

Natura informatiilor solicitate se refera în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile Eva Elite Fashion SRL, dar poate include si alte informatii aflate în strânsa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si întrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

LEGATURA CU ALTE SITE-URI

 

 

Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de Eva Elite Fashion SRL utile în legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare Eva Elite Fashion SRL nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

Transport si retururi

CONDITII DE LIVRARE si METODE DE PLATA

Buticul Evei, un brand 100% romanesc a luat nastere din pasiunea pentru haine de dama. Produsele se pot comanda pe site www.buticulevei.com sau in mesaj privat.

Taxa de livrare este de 21 lei si se achita de catre client(a). Taxa are pret unic, indifferent de valoarea comenzii.

Toate produsele sunt realizate pe comanda, iar livrarea se va face intre 1-10 zile lucratoare. Pot aparea intarzieri din diverse cauze: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de firma etc si dorim sa ne cerem scuze pentru eventualele intarzieri. Va rugam sa intelegeti faptul ca produsul intra in lucru, in atelierul nostru in maxim 24-48 h de la plasarea comenzii.

RETURNAREA PRODUSELOR

Toate produsele comercializate sunt confectionate pe comanda in atelierul nostru si lucrate in 1-10 zile lucratoare in functie de complexitatea modelului. Asadar produsele achizitionate pe www.buticulevei.com se, se pot doar schimba cu alte marimi/ alte produse dupa caz in maxim 14 zile de la receptionarea coletului conform OG34/2014. (in cea de-a 14 zi coletul trebuie sa fie ajuns la sediul nostru central din str Biruintei, nr 31, spatiu commercial 2, Popesti Leordeni, Ilfov. De asemenea dorim sa va informam ca produsele se pot returna, doar in cazuri exceptionale cand nu putem lucra modelul ales mai mic de marimea XS, sau mai mare de marimea XL, sau in cazul in care clientul(a) nu este multumit(a) de calitatea produsului, sau alte motive bine intemeiate. Va rog sa tineti cont de faptul ca un schimb se efectueaza in 1-7 zile lucratoare, ca si o comanda noua, urmand ca produsul ales sa intre in productie in propriul atelier.

Returul produselor realizate la comanda se face conform legii OUG34/2014 si a Ordonantei nr 130/2000, doar in cazul unui defect de fabricatie sau o neconcordanta intre comanda realizata si produsul livrat. In aceasta situatie, restituirea contravalorii produselor returnate se va efectua în termen legal de 14 zile lucratoare de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract conform OUG 34/2014.

In conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003, consumatorul poate solicita in cazul lipsei conformitatii, in primul rand repararea produsului, iar daca repararea nu este posibila, aducerea la conformitate se face prin inlocuire. Daca nici repararea, nici inlocuirea nu sunt posibile, abia atunci se restituie contravaloarea produsului.

Din motive de protec
ție a sănătății sau din motive de igienă, costumele de baie nu sunt acceptate pentru schimb/retur.

Marimea nu se potriveste?

  • Solicita schimbarea cu un produs similar in maxim 14 zile de la data primirii coletului!

Iti doresti un alt Model sau Culoare?

  • Solicita schimbarea cu un produs (culoare) diferit/a in maxim 14 zile de la data primirii coletului.

Daca te-ai decis sa schimbi produsul achizitionat, te rugam sa tii cont de urmatoarele aspecte:

  • Pentru a putea beneficia de drepturile de returnare, iti recomandam sa returnezi produsul in starea in care l-ai primit: in ambalajul original (cutie sau punga), cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit, fara a interveni in niciun fel asupra acestuia, si sa ambalezi coletul corespunzator (in hartie sau nylon), inainte de a fi predat curierului.
  • De asemenea, pentru a evita refuzul cererii de returnare, este recomandat sa eviti returnarea produselor deja folosite sau deterioritate, deoarece, in acest caz nu sunt indeplinite conditiile de returnare, iar acest lucru va atrage dupa sine plata taxelor de curier dus-intors. Intra in obligativitatea clientul ca PRODUSUL RETURNAT SA FIE CU ETICHETA DE CARTON SI ALTE ETICHETE ATASATE PRODUSULUI.

Optiunea privind modalitatea de returnare a coletului iti apartine in totalitate la fel si alegerea curierului (nu sunt acceptate retururile prin Posta Romana) prin care vei trimite coletul.

Costul expeditiei produselor retururnate este suportat in totalitate de catre client!

  1. Apelati orice firma de curierat pentru a solicita ridicarea coletului.
  2. Ambalati produsul intr-o punga distincta in asa fel incat awb-ul de la curier sa nu deterioreze produsul!
  3. Notati in interiorul coletului direct pe factura/ pe un atasament sau completati formularul de retur produsul si marimea dorita la schimb!
  4. Cand ajunge curierul la dvs. va rugam sa oferiti aceste detalii pentru livrare:

Eva Elite Fashion SRL

Str Biruintei, nr 31 spatiu comercial 2, Popesti Leordeni, jud Ilfov

021 589 41 06  // 021 589 41 07

  1. Important!!! Colete trebuie sa fie trimise fara ramburs!

 

INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI 

Orice persoana care viziteaza site-ul www.buticulevei.com si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site îsi manifesta acordul în mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre Eva Elite Fashion SRL; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; solutionarea de catre Eva Elite Fashion SRL a cererilor, întrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activitati întreprinse de Eva Elite Fashion SRL si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

Eva Elite Fashion SRL va garanteaza pastrarea confidentialitatii acestor informatii.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site.