Politica de Cookies

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

POLITICA PRIVIND CONFIDENTIALITATEA SI PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

PRELUCRARE DATE PERSONALE CONFORM REGULAMENT (UE) 2016/679

Politica de Confidențialitate descrie categoriile datelor dumneavoastră pe care le prelucrăm, modalitatea și scopurile în care le colectăm, în ce situații transferăm date cu caracter personal și diversele drepturi și opțiuni de care dispuneți în acest sens. În același timp, Politica noastră de Confidențialitate detaliază modul în care prelucrăm datele cu caracter personal în gestionarea relației cu clienții.

Ce se intampla incepand cu 25 mai 2018?

Incepand cu aceasta data, a fost pus in aplicare Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice in ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor) cunoscut ca si GDPR (General Data Protection Regulation). Asta inseamna ca orice Operator/entitate care prelucreaza date cu caracter personal trebuie sa aplice aceste noi cerinte si sa ofere intr-un mod transparent informatii cu privire la modul in care sunt prelucrate datele.

De ce-mi sunt prelucrate datele?

Avand in vedere necesitatea conformarii cu dispozitiile GDPR, precum si faptul ca suntem dedicati in a avea grija de datele dumneavoastra cu caracter personal (care pot include nume, prenume, adresa e-mail, s.a. in functie de scopul prelucrarii) care se regasesc in baza noastra de date, va informam ca acestea sunt utilizate doar in scopul indeplinirii cu succes a proceselor desfasurate in relatia cu dumneavoastra (amintim cateva procese fara a ne limita la acestea: REZERVARE/VANZARE/DERULARE COMENZI, TRANSPORT si LIVRARI, GARANTII si SERVICE, intretinerea relatiilor cu clientii - SERVICIUL SUPORT CLIENTI, desfasurarea proceselor de recrutare).

Cum va pot contacta?

In cazul in care mai aveti neclaritati sau doriti si mai multe informatii suplimentare legate de protectia datelor, va rugam sa ne transmiteti un e-mail la adresa: buticulevei@gmail.com si va vom raspunde in cel mai scurt timp.

Nota: ZYEVA COM SPEED SRL se aliniaza tuturor masurilor legislative privind protectia datelor cu caracter personal.

INFORMARE PRIVIND APLICAREA „GDPR” IN CADRUL ZYEVA COM SPEED SRL

  1. INTRO:

Incepand cu data de 25 mai 2018, se aplica Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) denumit in continuare "Regulamentul GDPR".

Va rugam sa consultati informatiile din prezentul document deoarece acesta exprima politica companiei

TERMENI SI CONDITII

Conditii Generale pentru utilizarea site-ului www.buticulevei.com

 

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, nu accesati acest site.

 

DESCRIEREA SERVICIILOR

Siteul nostru va pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.

 

INTRODUCERE

Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesând si navigând pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi în continuare.

 

DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI

GERCOM ADVISER SRL detine drepturi complete si depline asupra titlului de proprietate si prin aceasta toate drepturile de autor si cele brevetate. Nu aveti dreptul sa redistribuiti, vindeti, decompilati, dezasamblati aplicatia software într-o forma perceptibila de catre oameni.

Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute în acest site sunt proprietatea GERCOM ADVISER SRL, care îsi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila.

Întregul continut al site-ului www.buticulevei.com este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de GERCOM ADVISER SRL. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului în orice scop fara confirmarea scrisa din partea GERCOM ADVISER SRL

Accesul si utilizarea paginii www.buticulevei.com gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare în cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.

Informatiile prezente pe www.buticulevei.com sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina. Puteti copia si tipari continutul paginii www.buticulevei.com pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale. În orice alte situatii, continutul www.buticulevei.com nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fara consimtamântul explicit al reprezentantilor www.buticulevei.com

 

NEANGAJAREA RASPUNDERII

Continutul informatiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor GERCOM ADVISER SRL.

GERCOM ADVISER SRL nu va acorda nici o garantie referitoare la:

– evitarea utilizarii anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;

– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

– inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel, GERCOM ADVISER SRL nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

Toate informatiile prezentate pe site cu privire la produsele www.buticulevei.com, preturi, informatii, campanii si promotii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din continutul site-ului www.buticulevei.com nu poate constitui o oferta ferma de a contracta si nu poate angaja raspunderea Amigio în lipsa unor acorduri ulterioare.

Continutul paginii web www.buticulevei.com,

 a informatiilor si a altor materiale prezentate de Comunitatea www.buticulevei.com nu reprezinta o consultatie juridica în sensul Legii nr. 51/1995.

www.buticulevei.com nu face nicio declaratie, promisiune sau garantie cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului continut, al îndrumarilor si a consultantei, nu îsi asuma nicio obligatie de rezultat sau diligenta fata de nicio persoana, exclud în mod expres si neaga raspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizarii continutului.

OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte.

GERCOM ADVISER SRL nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugata sa contacteze GERCOM ADVISER SRL prin unul din mijloacele afisate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilitatii serviciului sau produsului în cauza cât si asupra conditiilor contractuale, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

 

INFORMATII PERSONALE

Când prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.

Natura informatiilor solicitate se refera în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile GERCOM ADVISER SRL, dar poate include si alte informatii aflate în strânsa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.

 

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si întrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

 

LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de GERCOM ADVISER SRL utile în legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare GERCOM ADVISER SRL nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

Transport si retururi

CONDITII DE LIVRARE si METODE DE PLATA

Buticul Evei, un brand 100% romanesc a luat nastere din pasiunea pentru haine de dama. Produsele se pot comanda pe site www.buticulevei.com sau in mesaj private.

Taxa de livrare este de 20 lei si se achita de catre client(a).

Toate produsele sunt realizate pe comanda, iar livrarea se va face intre 1-7 zile lucratoare. Pot aparea intarzieri din diverse cauze: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de firma etc. 

 

RETURNAREA PRODUSELOR

Toate produsele comercializate sunt confectionate pe comanda in atelierul nostru , asadar produsele achizitionate pe www.buticulevei.com NU SE POT RETURNA, se pot doar schimba cu alte marimi/ alte produse dupa caz in maxim 14 zile de la receptionarea coletului conform OG34/2014. (in cea de-a 14 zi coletul trebuie sa fie ajuns in atelierul nostru)

Returul produselor realizate la comanda se face conform legii OUG34/2014 si a Ordonantei nr 130/2000, doar in cazul unui defect de fabricatie sau o neconcordanta intre comanda realizata si produsul livrat. In aceasta situatie, restituirea contravalorii produselor returnate se va efectua în termen legal de 14 zile lucratoare de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract conform OUG 34/2014.

In conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003, consumatorul poate solicita in cazul lipsei conformitatii, in primul rand repararea produsului, iar daca repararea nu este posibila, aducerea la conformitate se face prin inlocuire. Daca nici repararea, nici inlocuirea nu sunt posibile, abia atunci se restituie contravaloarea produsului.

Din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă, costumele de baie nu sunt acceptate pentru schimb/retur.

NU TRIMITETI un produs pentru schimb/retur inainte de a ne instiinta telefonic! Coletele trimise fara instiintare telefonica nu se vor ridica si se vor intoarce la dvs!!! Coletele se pot trimite prin orice firma de curierat rapid.

Garantii produse
 Buticul Evei iti ofera garantie valabila 30 de zile de la achizitionarea produsului. Garantia se ofera pentru deficiente neimputabile consumatorului, cu conditia respectarii recomandarilor de utilizare , intretinere si spalare a articolelor.

In cazul unei reclamatii te rugam sa te adresezi echipei magazinului online: adresa de mail buticulevei@gmail.com

 

INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoana care viziteaza site-ul www.buticulevei.com si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site îsi manifesta acordul în mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre GERCOM ADVISER SRL; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; solutionarea de catre GERCOM ADVISER SRL a cererilor, întrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activitati întreprinse de GERCOM ADVISER SRL si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

GERCOM ADVISER SRL va pastra confidentialitatea acestor informatii.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site

SRL cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

In cadrul

TERMENI SI CONDITII

Conditii Generale pentru utilizarea site-ului www.buticulevei.com

 

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, nu accesati acest site.

 

DESCRIEREA SERVICIILOR

Siteul nostru va pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.

 

INTRODUCERE

Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesând si navigând pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi în continuare.

 

DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI

GERCOM ADVISER SRL detine drepturi complete si depline asupra titlului de proprietate si prin aceasta toate drepturile de autor si cele brevetate. Nu aveti dreptul sa redistribuiti, vindeti, decompilati, dezasamblati aplicatia software într-o forma perceptibila de catre oameni.

Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute în acest site sunt proprietatea GERCOM ADVISER SRL, care îsi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila.

Întregul continut al site-ului www.buticulevei.com este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de GERCOM ADVISER SRL. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului în orice scop fara confirmarea scrisa din partea GERCOM ADVISER SRL

Accesul si utilizarea paginii www.buticulevei.com gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare în cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.

Informatiile prezente pe www.buticulevei.com sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina. Puteti copia si tipari continutul paginii www.buticulevei.com pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale. În orice alte situatii, continutul www.buticulevei.com nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fara consimtamântul explicit al reprezentantilor www.buticulevei.com

 

NEANGAJAREA RASPUNDERII

Continutul informatiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor GERCOM ADVISER SRL.

GERCOM ADVISER SRL nu va acorda nici o garantie referitoare la:

– evitarea utilizarii anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;

– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

– inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel, GERCOM ADVISER SRL nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

Toate informatiile prezentate pe site cu privire la produsele www.buticulevei.com, preturi, informatii, campanii si promotii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din continutul site-ului www.buticulevei.com nu poate constitui o oferta ferma de a contracta si nu poate angaja raspunderea Amigio în lipsa unor acorduri ulterioare.

Continutul paginii web www.buticulevei.com,

 a informatiilor si a altor materiale prezentate de Comunitatea www.buticulevei.com nu reprezinta o consultatie juridica în sensul Legii nr. 51/1995.

www.buticulevei.com nu face nicio declaratie, promisiune sau garantie cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului continut, al îndrumarilor si a consultantei, nu îsi asuma nicio obligatie de rezultat sau diligenta fata de nicio persoana, exclud în mod expres si neaga raspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizarii continutului.

OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte.

GERCOM ADVISER SRL nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugata sa contacteze GERCOM ADVISER SRL prin unul din mijloacele afisate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilitatii serviciului sau produsului în cauza cât si asupra conditiilor contractuale, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

 

INFORMATII PERSONALE

Când prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.

Natura informatiilor solicitate se refera în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile GERCOM ADVISER SRL, dar poate include si alte informatii aflate în strânsa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.

 

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si întrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

 

LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de GERCOM ADVISER SRL utile în legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare GERCOM ADVISER SRL nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

Transport si retururi

CONDITII DE LIVRARE si METODE DE PLATA

Buticul Evei, un brand 100% romanesc a luat nastere din pasiunea pentru haine de dama. Produsele se pot comanda pe site www.buticulevei.com sau in mesaj private.

Taxa de livrare este de 20 lei si se achita de catre client(a).

Toate produsele sunt realizate pe comanda, iar livrarea se va face intre 1-7 zile lucratoare. Pot aparea intarzieri din diverse cauze: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de firma etc. 

 

RETURNAREA PRODUSELOR

Toate produsele comercializate sunt confectionate pe comanda in atelierul nostru , asadar produsele achizitionate pe www.buticulevei.com NU SE POT RETURNA, se pot doar schimba cu alte marimi/ alte produse dupa caz in maxim 14 zile de la receptionarea coletului conform OG34/2014. (in cea de-a 14 zi coletul trebuie sa fie ajuns in atelierul nostru)

Returul produselor realizate la comanda se face conform legii OUG34/2014 si a Ordonantei nr 130/2000, doar in cazul unui defect de fabricatie sau o neconcordanta intre comanda realizata si produsul livrat. In aceasta situatie, restituirea contravalorii produselor returnate se va efectua în termen legal de 14 zile lucratoare de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract conform OUG 34/2014.

In conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003, consumatorul poate solicita in cazul lipsei conformitatii, in primul rand repararea produsului, iar daca repararea nu este posibila, aducerea la conformitate se face prin inlocuire. Daca nici repararea, nici inlocuirea nu sunt posibile, abia atunci se restituie contravaloarea produsului.

Din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă, costumele de baie nu sunt acceptate pentru schimb/retur.

NU TRIMITETI un produs pentru schimb/retur inainte de a ne instiinta telefonic! Coletele trimise fara instiintare telefonica nu se vor ridica si se vor intoarce la dvs!!! Coletele se pot trimite prin orice firma de curierat rapid.

Garantii produse
 Buticul Evei iti ofera garantie valabila 30 de zile de la achizitionarea produsului. Garantia se ofera pentru deficiente neimputabile consumatorului, cu conditia respectarii recomandarilor de utilizare , intretinere si spalare a articolelor.

In cazul unei reclamatii te rugam sa te adresezi echipei magazinului online: adresa de mail buticulevei@gmail.com

 

INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoana care viziteaza site-ul www.buticulevei.com si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site îsi manifesta acordul în mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre GERCOM ADVISER SRL; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; solutionarea de catre GERCOM ADVISER SRL a cererilor, întrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activitati întreprinse de GERCOM ADVISER SRL si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

GERCOM ADVISER SRL va pastra confidentialitatea acestor informatii.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site

SRL prelucram datele cu caracter personal exclusiv in cadrul dispozitiilor legale cu privire la protectia datelor cu caracter personal.

DEFINITII:

  • Operator = Operatorul responsabil pentru prelucrarea datelor in sensul Regulamentului GDPR este

    TERMENI SI CONDITII

    Conditii Generale pentru utilizarea site-ului www.buticulevei.com

     

    ACCEPTAREA CONDITIILOR

    Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, nu accesati acest site.

     

    DESCRIEREA SERVICIILOR

    Siteul nostru va pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.

     

    INTRODUCERE

    Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesând si navigând pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi în continuare.

     

    DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI

    GERCOM ADVISER SRL detine drepturi complete si depline asupra titlului de proprietate si prin aceasta toate drepturile de autor si cele brevetate. Nu aveti dreptul sa redistribuiti, vindeti, decompilati, dezasamblati aplicatia software într-o forma perceptibila de catre oameni.

    Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute în acest site sunt proprietatea GERCOM ADVISER SRL, care îsi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila.

    Întregul continut al site-ului www.buticulevei.com este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de GERCOM ADVISER SRL. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului în orice scop fara confirmarea scrisa din partea GERCOM ADVISER SRL

    Accesul si utilizarea paginii www.buticulevei.com gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare în cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.

    Informatiile prezente pe www.buticulevei.com sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina. Puteti copia si tipari continutul paginii www.buticulevei.com pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale. În orice alte situatii, continutul www.buticulevei.com nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fara consimtamântul explicit al reprezentantilor www.buticulevei.com

     

    NEANGAJAREA RASPUNDERII

    Continutul informatiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor GERCOM ADVISER SRL.

    GERCOM ADVISER SRL nu va acorda nici o garantie referitoare la:

    – evitarea utilizarii anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;

    – neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

    – inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

    Astfel, GERCOM ADVISER SRL nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

    Toate informatiile prezentate pe site cu privire la produsele www.buticulevei.com, preturi, informatii, campanii si promotii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din continutul site-ului www.buticulevei.com nu poate constitui o oferta ferma de a contracta si nu poate angaja raspunderea Amigio în lipsa unor acorduri ulterioare.

    Continutul paginii web www.buticulevei.com,

     a informatiilor si a altor materiale prezentate de Comunitatea www.buticulevei.com nu reprezinta o consultatie juridica în sensul Legii nr. 51/1995.

    www.buticulevei.com nu face nicio declaratie, promisiune sau garantie cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului continut, al îndrumarilor si a consultantei, nu îsi asuma nicio obligatie de rezultat sau diligenta fata de nicio persoana, exclud în mod expres si neaga raspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizarii continutului.

    OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI

    Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte.

    GERCOM ADVISER SRL nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

    Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugata sa contacteze GERCOM ADVISER SRL prin unul din mijloacele afisate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilitatii serviciului sau produsului în cauza cât si asupra conditiilor contractuale, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

     

    INFORMATII PERSONALE

    Când prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.

    Natura informatiilor solicitate se refera în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile GERCOM ADVISER SRL, dar poate include si alte informatii aflate în strânsa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.

     

    Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si întrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

     

    LEGATURA CU ALTE SITE-URI

    Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de GERCOM ADVISER SRL utile în legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare GERCOM ADVISER SRL nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

    Transport si retururi

    CONDITII DE LIVRARE si METODE DE PLATA

    Buticul Evei, un brand 100% romanesc a luat nastere din pasiunea pentru haine de dama. Produsele se pot comanda pe site www.buticulevei.com sau in mesaj private.

    Taxa de livrare este de 20 lei si se achita de catre client(a).

    Toate produsele sunt realizate pe comanda, iar livrarea se va face intre 1-7 zile lucratoare. Pot aparea intarzieri din diverse cauze: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de firma etc. 

     

    RETURNAREA PRODUSELOR

    Toate produsele comercializate sunt confectionate pe comanda in atelierul nostru , asadar produsele achizitionate pe www.buticulevei.com NU SE POT RETURNA, se pot doar schimba cu alte marimi/ alte produse dupa caz in maxim 14 zile de la receptionarea coletului conform OG34/2014. (in cea de-a 14 zi coletul trebuie sa fie ajuns in atelierul nostru)

    Returul produselor realizate la comanda se face conform legii OUG34/2014 si a Ordonantei nr 130/2000, doar in cazul unui defect de fabricatie sau o neconcordanta intre comanda realizata si produsul livrat. In aceasta situatie, restituirea contravalorii produselor returnate se va efectua în termen legal de 14 zile lucratoare de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract conform OUG 34/2014.

    In conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003, consumatorul poate solicita in cazul lipsei conformitatii, in primul rand repararea produsului, iar daca repararea nu este posibila, aducerea la conformitate se face prin inlocuire. Daca nici repararea, nici inlocuirea nu sunt posibile, abia atunci se restituie contravaloarea produsului.

    Din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă, costumele de baie nu sunt acceptate pentru schimb/retur.

    NU TRIMITETI un produs pentru schimb/retur inainte de a ne instiinta telefonic! Coletele trimise fara instiintare telefonica nu se vor ridica si se vor intoarce la dvs!!! Coletele se pot trimite prin orice firma de curierat rapid.

    Garantii produse
     Buticul Evei iti ofera garantie valabila 30 de zile de la achizitionarea produsului. Garantia se ofera pentru deficiente neimputabile consumatorului, cu conditia respectarii recomandarilor de utilizare , intretinere si spalare a articolelor.

    In cazul unei reclamatii te rugam sa te adresezi echipei magazinului online: adresa de mail buticulevei@gmail.com

     

    INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

    Orice persoana care viziteaza site-ul www.buticulevei.com si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site îsi manifesta acordul în mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre GERCOM ADVISER SRL; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; solutionarea de catre GERCOM ADVISER SRL a cererilor, întrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activitati întreprinse de GERCOM ADVISER SRL si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

    GERCOM ADVISER SRL va pastra confidentialitatea acestor informatii.

    Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

    Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site

    SRL firma cu capital privat, inmatriculata la Registrul Comertului cu Nr. J23/2483/2021 cod fiscal 44132585 si sediul social in Drumul FERMEI, Nr. 95E, Etaj 2, Apartament 20, Oraş Popeşti Leordeni, Județ Ilfov continuare "Operatorul" sau "

    TERMENI SI CONDITII

    Conditii Generale pentru utilizarea site-ului www.buticulevei.com

     

    ACCEPTAREA CONDITIILOR

    Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, nu accesati acest site.

     

    DESCRIEREA SERVICIILOR

    Siteul nostru va pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.

     

    INTRODUCERE

    Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesând si navigând pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi în continuare.

     

    DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI

    GERCOM ADVISER SRL detine drepturi complete si depline asupra titlului de proprietate si prin aceasta toate drepturile de autor si cele brevetate. Nu aveti dreptul sa redistribuiti, vindeti, decompilati, dezasamblati aplicatia software într-o forma perceptibila de catre oameni.

    Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute în acest site sunt proprietatea GERCOM ADVISER SRL, care îsi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila.

    Întregul continut al site-ului www.buticulevei.com este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de GERCOM ADVISER SRL. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului în orice scop fara confirmarea scrisa din partea GERCOM ADVISER SRL

    Accesul si utilizarea paginii www.buticulevei.com gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare în cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.

    Informatiile prezente pe www.buticulevei.com sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina. Puteti copia si tipari continutul paginii www.buticulevei.com pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale. În orice alte situatii, continutul www.buticulevei.com nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fara consimtamântul explicit al reprezentantilor www.buticulevei.com

     

    NEANGAJAREA RASPUNDERII

    Continutul informatiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor GERCOM ADVISER SRL.

    GERCOM ADVISER SRL nu va acorda nici o garantie referitoare la:

    – evitarea utilizarii anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;

    – neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

    – inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

    Astfel, GERCOM ADVISER SRL nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

    Toate informatiile prezentate pe site cu privire la produsele www.buticulevei.com, preturi, informatii, campanii si promotii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din continutul site-ului www.buticulevei.com nu poate constitui o oferta ferma de a contracta si nu poate angaja raspunderea Amigio în lipsa unor acorduri ulterioare.

    Continutul paginii web www.buticulevei.com,

     a informatiilor si a altor materiale prezentate de Comunitatea www.buticulevei.com nu reprezinta o consultatie juridica în sensul Legii nr. 51/1995.

    www.buticulevei.com nu face nicio declaratie, promisiune sau garantie cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului continut, al îndrumarilor si a consultantei, nu îsi asuma nicio obligatie de rezultat sau diligenta fata de nicio persoana, exclud în mod expres si neaga raspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizarii continutului.

    OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI

    Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte.

    GERCOM ADVISER SRL nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

    Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugata sa contacteze GERCOM ADVISER SRL prin unul din mijloacele afisate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilitatii serviciului sau produsului în cauza cât si asupra conditiilor contractuale, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

     

    INFORMATII PERSONALE

    Când prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.

    Natura informatiilor solicitate se refera în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile GERCOM ADVISER SRL, dar poate include si alte informatii aflate în strânsa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.

     

    Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si întrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

     

    LEGATURA CU ALTE SITE-URI

    Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de GERCOM ADVISER SRL utile în legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare GERCOM ADVISER SRL nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

    Transport si retururi

    CONDITII DE LIVRARE si METODE DE PLATA

    Buticul Evei, un brand 100% romanesc a luat nastere din pasiunea pentru haine de dama. Produsele se pot comanda pe site www.buticulevei.com sau in mesaj private.

    Taxa de livrare este de 20 lei si se achita de catre client(a).

    Toate produsele sunt realizate pe comanda, iar livrarea se va face intre 1-7 zile lucratoare. Pot aparea intarzieri din diverse cauze: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de firma etc. 

     

    RETURNAREA PRODUSELOR

    Toate produsele comercializate sunt confectionate pe comanda in atelierul nostru , asadar produsele achizitionate pe www.buticulevei.com NU SE POT RETURNA, se pot doar schimba cu alte marimi/ alte produse dupa caz in maxim 14 zile de la receptionarea coletului conform OG34/2014. (in cea de-a 14 zi coletul trebuie sa fie ajuns in atelierul nostru)

    Returul produselor realizate la comanda se face conform legii OUG34/2014 si a Ordonantei nr 130/2000, doar in cazul unui defect de fabricatie sau o neconcordanta intre comanda realizata si produsul livrat. In aceasta situatie, restituirea contravalorii produselor returnate se va efectua în termen legal de 14 zile lucratoare de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract conform OUG 34/2014.

    In conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003, consumatorul poate solicita in cazul lipsei conformitatii, in primul rand repararea produsului, iar daca repararea nu este posibila, aducerea la conformitate se face prin inlocuire. Daca nici repararea, nici inlocuirea nu sunt posibile, abia atunci se restituie contravaloarea produsului.

    Din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă, costumele de baie nu sunt acceptate pentru schimb/retur.

    NU TRIMITETI un produs pentru schimb/retur inainte de a ne instiinta telefonic! Coletele trimise fara instiintare telefonica nu se vor ridica si se vor intoarce la dvs!!! Coletele se pot trimite prin orice firma de curierat rapid.

    Garantii produse
     Buticul Evei iti ofera garantie valabila 30 de zile de la achizitionarea produsului. Garantia se ofera pentru deficiente neimputabile consumatorului, cu conditia respectarii recomandarilor de utilizare , intretinere si spalare a articolelor.

    In cazul unei reclamatii te rugam sa te adresezi echipei magazinului online: adresa de mail buticulevei@gmail.com

     

    INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

    Orice persoana care viziteaza site-ul www.buticulevei.com si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site îsi manifesta acordul în mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre GERCOM ADVISER SRL; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; solutionarea de catre GERCOM ADVISER SRL a cererilor, întrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activitati întreprinse de GERCOM ADVISER SRL si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

    GERCOM ADVISER SRL va pastra confidentialitatea acestor informatii.

    Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

    Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site

    SRL ".
  • Date contact responsabil protectia datelor (DPO) = Adresa la care pot fi transmise solicitari de informatii privind prelucrarea datelor cu caracter personal: Drumul FERMEI, Nr. 95E, Etaj 2, Apartament 20, Oraş Popeşti Leordeni, Județ Ilfov, Sediul ZYEVA COM SPEED SRL - in atentia RESPONSABILULUI CU PROTECTIA DATELOR sau la adresa de e-mail: buticulevei@gmail.com
  • Cookies = Un "cookie" este un fisier de mici dimensiuni, format de regula din litere si cifre. Acesta este descarcat in memoria unui calculator sau a altui tip de dispozitiv folosit pentru navigarea pe internet (smartphone, tableta, etc), atunci cand utilizatorul acceseaza un anumit site web.
  • Persoana vizata in sensul Regulamentului GDPR = persoana fizica identificata sau identificabila (care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare: nume, numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul/mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale). Persoana vizata poate fi solicitantul unui serviciu oferit de catre Operator, precum si orice alta persoana fizica ale carei date cu caracter personal sunt transmise catre Operator (cu titlu exemplificativ un client sau potential client, un candidat pentru un anumit post disponibil, un utilizator al site-ului Operatorului etc.).
  • Categorii de date prelucrate = Datele cu caracter personal (prenumele, numele, adresa, nr. de telefon si adresa de e-mail etc.) sunt prelucrate de catre noi doar in situatia in care introduceti aceste date intr-o rubrica de pe site sau ni le transmiteti prin e-mail.
  • Prelucrarea datelor personale inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea.
  1. SCOPURILE SI TEMEIUL JURIDIC AL PRELUCRARII DATELOR DVS.:

Conform Regulamentului (UE) 2016/679 si a legislatiei conexe, scopurile pentru care prelucram datele dumneavoastra personale vizeaza strict relatia dintre ZYEVA COM SPEED SRL si persoana vizata. Informatiile pe care ni le furnizati sunt tratate cu maxima confidentialitate si exclusiv in scopurile pentru care au fost colectate.

Va rugam sa consultati mai jos detalierea scopurilor pentru care prelucram date si temeiul juridic:

1.1. Contractarea si administrarea relatiei cu clientii:

  1. Accesarea site-ului:

La fiecare accesare de catre un utilizator a unei pagini din oferta noastra si la fiecare deschidere a unui fisier, datele de acces sunt salvate de catre noi si partial de catre terti sub forma unor fisiere de tip protocol. Fiecare set de date cuprinde: pagina de internet de pe care accesati pagina noastra, adresa IP, data si ora accesului, solicitarea clientului, codul de raspuns http, cantitatea de date transferata, informatii despre programul de navigare si sistemul de operare folosit de dumneavoastra.

  1. Localizarea geografica:

Prin intermediul localizarii geografice, cu ajutorul adresei IP, este posibila din punct de vedere tehnic estimarea locatiei utilizatorului de internet. Pentru a putea optimiza fluxul de comanda, putem utiliza IP in scopul localizarii geografice. Dupa finalizarea sesiunii in curs, adresa IP nu este stocata la noi in scopul localizarii geografice.

Nota: Anumite date de trafic (cum sunt adresele IP sau alti identificatori ai dispozitivelor cu care ne accesati site-ul) pot fi in anumite circumstante date cu caracter personal si pe care le vom trata ca atare.

  1. Date pentru contul de client:

In momentul crearii unui cont de client cu ajutorul optiunii „cont nou”, datele dumneavoastra vor fi salvate in baza de date a companiei ZYEVA COM SPEED SRL. Aveti posibilitatea de a solicita oricand stergerea datelor dumneavoastra si a contului dumneavoastra de client. In cazul in care plasati o comanda pe site-ul nostru, datele vor fi prelucrate in scopul desfasurarii cu succes a procesului de vanzare.

  1. Date pentru plasarea unei comenzi:

Datele cu caracter personal stocate vor fi utilizate in scopul derularii contractelor si procesarii solicitarilor dumneavoastra. Ulterior finalizarii derularii contractului sau solicitarii dumneavoastra, datele dumneavoastra sunt salvate tinand cont de termenele de pastrare conform legislatiei fiscale si comerciale si acolo unde este cazul pe o durata necesara pentru protejarea drepturilor Operatorului.

  1. Datele pentru serviciul newsletter:

In momentul in care va oferiti datele pentru a beneficia de serviciul nostru de newsletter, datele dumneavoastra sunt utilizate de ZYEVA COM SPEED SRL doar in scopul trimiterii de mesaje de marketing direct.

Prin actiunile de marketing direct va putem tine la curent cu produsele, serviciile si campaniile noastre, respectand dispozitiile legale in vigoare. Utilizarea datelor inceteaza de indata ce renuntati la serviciul newsletter. Aveti posibilitatea de a renunta oricand si in mod gratuit la serviciul newsletter prin: accesarea sectiunii "Abonari", bifarea optiunii "Dezabonare" din cadrul newsletterului sau trimiterea unui email la adresa buticulevei@gmail.com prin care solicitati in mod expres dezabonarea.

➢ TEMEI JURIDIC: interesul legitim al Operatorului de a evita fraudele online si de a asigura functionalitatea generala a site-ului, executarea unui contract si consimtamantul persoanei vizate, dupa caz.

1.2. Activitati de recrutare:

  • In vederea transmiterii rapide a candidaturii dumneavoastra pentru unul dintre posturile disponibile in cadrul ZYEVA COM SPEED SRL, puteti utiliza sectiunea noastra online creata in acest sens si accesibila la adresa pagina_recrutare
  • Datele si documentele dumneavoastra le vom utiliza exclusiv pentru prelucrarea cererii dumneavoastra, respectiv pentru a identifica un post corespunzator disponibil in cadrul ZYEVA COM SPEED SRL. Acestea sunt salvate in baza noastra de date, sunt protejate impotriva accesului neautorizat si prelucrate in conformitate cu legislatia in vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

➢ TEMEI JURIDIC: consimtamantul persoanei vizate.

1.3. Administrarea afacerii: Politica COOKIES

  • Pentru a va imbunatati experienta de navigare online, folosim cookie-uri care faciliteaza utilizarea magazinului online ZYEVA COM SPEED SRL de catre vizitatori.
  • In general, rolul cookie-urilor este de a asigura o interactiune rapida si facila intre utilizatori si site-urile web. De asemenea, cookie-urile sunt folosite pentru ca utilizatorii sa-si poate relua cu usurinta activitatile la urmatoarele accesari ale unui site web, vizitat anterior. Practic, cookie-urile spun serverului care sunt paginile ce trebuie afisate utilizatorului, fara ca acesta sa fie nevoit sa-si aminteasca paginile in care a navigat sau sa navigheze in intreg site-ul de la inceput. Va rugam sa consultati Politica Cookies pentru a obtine informatii detaliate.

➢ TEMEI JURIDIC: interesul legitim de a oferi in permanenta servicii imbunatatite utilizatorilor site-ului ZYEVA COM SPEED SRL.

Nota: In situatia in care vom intentiona sa prelucram datele dvs. cu caracter personal intr-un alt scop decat cele mentionate mai sus, va vom furniza, inainte de aceasta prelucrare ulterioara, informatii privind scopul secundar respectiv si orice informatii relevante.

  1. DREPTURILE DVS. IN CALITATE DE PERSOANA VIZATA CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL FURNIZATE:

2.1. Drepturile persoanei vizate si cum pot fi exercitate

Potrivit Regulamentului GDPR, in calitate de persoana vizata beneficiati de un cumul de drepturi, respectiv:

  1. Dreptul la informare si acces la date cu caracter personal: dreptul de a obtine o confirmare a faptului ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective.
  2. Dreptul la rectificare: dreptul de a solicita Operatorului si de a obtine, fara intarzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care va privesc si/sau de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, cu mentiunea ca in cazul unui cont online aceste modificari le puteti efectua personal din sectiunea de editare a datelor contului.
  3. Dreptul la stergerea datelor ("dreptul de a fi uitat"): dreptul de a obtine stergerea datelor cu caracter personal care va privesc, fara intarzieri nejustificate, in cazul in care se aplica anumite motive mentionate in Regulamentul GDPR.
  4. Dreptul la restrictionarea prelucrarii: dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii in anumite cazuri.
  5. Dreptul la portabilitatea datelor: dreptul de a primi datele cu caracter personal care va privesc si de a le transmite catre un al operator.
  6. Dreptul la opozitie: dreptul de a va opune in orice moment prelucrarii datelor cu caracter personal care va privesc, in conditiile Regulamentului GDPR.
  7. Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care va privesc sau va afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa.
  8. Dreptul sa va adresati printr-o plangere Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) in situatia in care considerati ca datele dumneavoastra nu au fost prelucrate in conformitate cu prevederile legale.

➢ Cum va puteti exercita aceste drepturi?

Pentru exercitarea drepturilor mentionate mai sus, va rugam sa va adresati prin cerere scrisa, datata si semnata la adresa e-mail: buticulevei@gmail.com, ori la adresa postala: Drumul FERMEI, Nr. 95E, Etaj 2, Apartament 20, Oraş Popeşti Leordeni, Județ Ilfov, in atentia responsabilului cu protectia datelor.

➢ In cat timp raspundem solicitarilor transmise de dumneavoastra?

In termen de cel mult o luna, calculat de la primirea cererii dumneavoastra, vi se vor furniza informatii privind actiunile intreprinse sau, acolo unde este cazul, privind motivele pentru care nu pot fi luate masurile solicitate.

Nota: Va rugam sa aveti in vedere faptul ca pentru a da curs unei cereri de acces la date cu caracter personal vom lua toate masurile rezonabile pentru a verifica identitatea persoanei vizate.

De asemenea, conform Regulamentului GDPR, termenul de raspuns mentionat mai sus poate fi prelungit cu cel mult doua luni in situatia in care este necesar, tinandu-se cont de complexitatea si numarul cererilor, urmand sa va informam cu privire la acest aspect, daca va fi cazul.

  1. DESTINATARII SAU CATEGORIILE DE DESTINATARI AI DATELOR CU CARACTER PERSONAL:

Destinatarii care prelucreaza datele cu caracter personal in cadrul Uniunii Europene au obligatia respectarii acelorasi prevederi legale, oferind acelasi nivel de protectie ca si Operatorul.

Nota: In cazul destinatarilor cu activitate pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, Operatorul garanteaza ca acestia sunt certificati "Privacy Shield" si sunt considerati de catre Comisia Europeana ca furnizand un nivel adecvat de protectie. Lista companiilor care adera la "Privacy Shield" este disponibila pe acest site web :https://www.privacyshield.gov/welcome .

3.1. Transmiterea datelor in scopul procesarii comenzilor

Datele cu caracter personal stocate de ZYEVA COM SPEED SRL sunt transmise colaboratorilor nostri in scopul finalizarii/livrarii comenzilor. Spre exemplu, vor fi transmise datele dumneavoastra catre firmele de curierat, in cazul in care optati pentru livrarea comenzii prin curier.

In cazul in care selectati optiunea de a achita online cu plata cu un card bancar, este important sa stiti ca aceasta operatiune se desfasoara inr-un mod sigur pe site-ul pus la dispozitie de procesatorul de plati, iar ZYEVA COM SPEED SRL transmite catre procesatorul de plati doar date referitoare la comanda dumneavoastra ZYEVA COM SPEED SRL nu acceseaza si nu proceseaza nicio data personala referitoare la cardul bancar).

3.2. Transmiterea datelor in scopul functionarii serviciul newsletter

Pentru a fi siguri ca acest serviciu functioneaza la parametrii doriti, folosim un tert specializat in domeniul livrarii e-mailurilor, respectiv platforma mailchimp.com ce apartine The Rocket Science Group. Politica acestuia in domeniul protejarii datelor se regaseste aici:https://mailchimp.com/legal/privacy/ .

Puteti oricand renunta la serviciul newsletter - fie din contul dumneavoastra - sectiunea "Abonari", fie apasand butonul "Unsubscribe" din e-mailul receptionat, fie prin transmiterea unui email la adresa buticulevei@gmail.com prin care solicitati in mod expres dezabonarea.

3.3. Transmitere catre institutii publice, instante de judecata, precum si autoritati competente sa cerceteze savarsirea faptelor penale

In cazuri speciale, atunci cand se impune acest lucru prin lege, compania ZYEVA COM SPEED SRL poate sa ofere institutiilor competente informatii cu privire la date cu caracter personal.

3.4. Transmitere catre alti terti

Pentru a va oferi o experienta cat mai placuta in mediul online, ne preocupam constant sa imbunatatim/realizam mentenanta programelor software utilizate. In acest sens, avem incheiate contracte de dezvoltare cu firme specializate in domeniul programarii si al mentenantei software.

3.5. Plugin-uri de retele sociale

Pagina noastra de internet utilizeaza "plugin-uri" de la operatorii de retele sociale (de ex.: www.facebook.com). Toate plugin-urile de retele sociale de pe pagina noastra de internet sunt marcate clar si distinct:

➢ Facebook for Wordpress

Folosim acest plugin cu scopul de a a face legatura intre site-ul www.buticulevei.com si pagina oficiala a companiei deschisa pe Facebook. Prin intermediul acestui plugin, ZYEVA COM SPEED SRL nu colecteaza / stocheaza date personale ale clientilor, insa prin legatura creata cu Facebook, clientii pot vedea pe site-ul nostru o parte din prietenii lor care apreciaza pagina ZYEVA COM SPEED SRL.

➢ Facebook share -> Script de partajare a listei de produse (Favorite) pe Facebook.

Cu ajutorul acestui plugin, clientii care au cont creat pe site-ul www.buticulevei.com au posibilitatea sa-si distribuie lista de produse favorite (din Favorite) pe paginile lor de Facebook. Nici acest plugin nu colecteaza date personale ale clientilor. Procesul consta intr-un transfer de date (poze, link-uri, text) intre site-ul ZYEVA COM SPEED SRL si platforma Facebook.

3.6. Serviciul de analiza web Google Adwords/Analytics

Pagina noastra de internet utilizeaza serviciul de analiza web "Google Adwords/Analytics" al societatii Google Inc., in scop statistic.

Aceasta pagina de internet utilizeaza Google Analytics, un serviciu de analiza al web-ului pus la dispozitie de Google, Inc. ("Google"), care la randul sau, utilizeaza cookies. Informatia generata de cookie despre modul dumneavoastra de utilizare al site-ului va fi transmis si stocat pe serverele Google din SUA.

In cazul in care anonimizarea adresei IP este activata, IP-ul dumneavoastra va fi scurtat in spatiul statelor membre al Uniunii Europene sau a altor terti membrii ai Spatiului Economic European. Doar in cazuri exceptionale, adresa IP intreaga va fi transmisa catre un server Google in SUA si scurtata acolo. Anonimizarea IP este activata pentru acest site. Google va folosi aceasta informatie in numele operatorului acestui site pentru scopul evaluarii utilizarii dumneavoastra a site-ului, va genera rapoarte despre activitatea pe site pentru operatori de pagini web si le va furniza si alte servicii legate de activitatea site-ului si utilizarea internetului.

Adresa IP pe care o transmite browserul dumneavoastra nu va fi asociata cu alte date detinute de catre Google. Puteti refuza utilizarea cookie-urilor, prin selectarea setarilor adecvate ale browserului dumneavoastra, insa in aceasta situatie s-ar putea sa nu mai puteti utiliza toate functionalitatile site-ului. Puteti, de asemenea, opta pentru a nu mai utiliza Google Analytics pe viitor prin descarcarea si instalarea Google Analytics Opt-out Browser Addon pentru browserul dumneavoastra: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en .

Nota: Informatii suplimentare sunt disponibile pe paginile: Google Analytics terms of service si Google Analytics .

  1. BAZA LEGALA

Pentru si mai multe detalii puteti consulta baza legala:

  • Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) (accesibil la http://dataprotection.ro/?page=Regulamentul_nr_679_2016).
  • Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Managementul de la cel mai inalt nivel se angajeaza ca prezenta politica de confidentialitate sa fie respectata de toti angajatii, prin implementarea procedurilor interne specifice regulilor privind protectia datelor cu caracter personal, conform bazei legale privind prelucrarea acestora.