Procedura Schimb / Retur

RETURNAREA PRODUSELOR

Toate produsele comercializate sunt confectionate pe comanda in atelierul nostru , asadar produsele achizitionate pe www.buticulevei.com NU SE POT RETURNA, se pot doar schimba cu alte marimi/ alte produse dupa caz in maxim 14 zile de la receptionarea coletului conform OG34/2014. (in cea de-a 14 zi coletul trebuie sa fie ajuns in atelierul nostru)

Returul produselor realizate la comanda se face conform legii OUG34/2014 si a Ordonantei nr 130/2000, doar in cazul unui defect de fabricatie sau o neconcordanta intre comanda realizata si produsul livrat. In aceasta situatie, restituirea contravalorii produselor returnate se va efectua în termen legal de 14 zile lucratoare de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract conform OUG 34/2014.

In conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003, consumatorul poate solicita in cazul lipsei conformitatii, in primul rand repararea produsului, iar daca repararea nu este posibila, aducerea la conformitate se face prin inlocuire. Daca nici repararea, nici inlocuirea nu sunt posibile, abia atunci se restituie contravaloarea produsului.

Din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă, costumele de baie nu sunt acceptate pentru schimb/retur.

Marimea nu se potriveste?

  • Solicita schimbarea cu un produs similar in maxim 14 zile de la data primirii coletului!

Iti doresti un alt Model sau Culoare?

  • Solicita schimbarea cu un produs (culoare) diferit/a in maxim 14 zile de la data primirii coletului.

Daca te-ai decis sa schimbi produsul achizitionat, te rugam sa tii cont de urmatoarele aspecte:

  • Pentru a putea beneficia de drepturile de returnare, iti recomandam sa returnezi produsul in starea in care l-ai primit: in ambalajul original (cutie sau punga), cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit, fara a interveni in niciun fel asupra acestuia, si sa ambalezi coletul corespunzator (in hartie sau nylon), inainte de a fi predat curierului.
  • De asemenea, pentru a evita refuzul cererii de returnare, este recomandat sa eviti returnarea produselor deja folosite sau deterioritate, deoarece, in acest caz nu sunt indeplinite conditiile de returnare, iar acest lucru va atrage dupa sine plata taxelor de curier dus-intors.

Optiunea privind modalitatea de returnare a coletului iti apartine in totalitate la fel si alegerea curierului (nu sunt acceptate retururile prin Posta Romana) prin care vei trimite coletul.

Costul expeditiei produselor retururnate este suportat in totalitate de catre client!

1. Apelati orice firma de curierat pentru a solicita ridicarea coletului.

2. Ambalati produsul intr-o punga distincta in asa fel incat awb-ul de la curier sa nu deterioreze produsul!

3. Notati in interiorul coletului direct pe factura sau completati formularul de retur produsul si marimea dorita la schimb!

4. Cand ajunge curierul la dvs. va rugam sa oferiti aceste detalii pentru livrare:

Gercom Adviser SRL

Str Biruintei, nr 31 spatiu comercial 2, Popesti Leordeni, jud Ilfov

021 589 41 06  // 021 589 41 07

5. Important!!! Colete trebuie sa fie trimise fara ramburs!

     Garantii produse
Buticul Evei iti ofera garantie valabila 30 de zile de la achizitionarea produsului. Garantia se ofera pentru deficiente neimputabile consumatorului, cu conditia respectarii recomandarilor de utilizare , intretinere si spalare a articolelor.

In cazul unei reclamatii te rugam sa te adresezi echipei magazinului online: adresa de mail buticulevei@gmail.com