Procedura Schimb / Retur

RETURNAREA PRODUSELOR

 1. Produsele achizitionate se pot returneaza in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii lui.
 2. Toate produsele trebuie returnate in aceeasi stare in care au fost primite, cu ambalajele de protectie si toate etichetele Buticul Evei atasate (etichete textile, etichete carton, etichete de marime , ambalaj , marime atasata pe ambalaj)

Ne rezervam dreptul de a nu accepta returul daca produsul prezinta semne de purtare, daca a fost folosit sau nu se mai afla in starea sa initiala. In acest caz, produsul poate fi re-expediat la adresa ta si nu vom emite rambursarea banilor in contul furnizat.

 1. Coletul trebuie sa includa factura pe care ai primit-o cu comanda ta.
 2. Produsele achizitionate trebuie returnate in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii lor.

  5. Toate produsele comercializate sunt confectionate pe comanda in atelierul nostru si lucrate in 1-10 zile lucratoare in functie de complexitatea modelului. Asadar produsele achizitionate pe www.buticulevei.com se, se pot schimba cu alte marimi/ alte produse dupa caz in maxim 14 zile de la receptionarea coletului conform OG34/2014. (in cea de-a 14 zi coletul trebuie sa fie ajuns la sediul nostru central din str Biruintei, nr 31, spatiu commercial 2, Popesti Leordeni, Ilfov. Va rog sa tineti cont de faptul ca un schimb se efectueaza in 1-7 zile lucratoare, ca si o comanda noua, urmand ca produsul ales sa intre in productie in propriul atelier.

  6. In conformitate cu legea 140/2021, consumatorul poate solicita in cazul lipsei conformitatii, in primul rand repararea produsului, iar daca repararea nu este posibila, aducerea la conformitate se face prin inlocuire. Daca nici repararea, nici inlocuirea nu sunt posibile, abia atunci se restituie contravaloarea produsului.

  Din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă, costumele de baie nu sunt acceptate pentru schimb/retur.

Marimea nu se potriveste?

 • Solicita schimbarea cu un produs similar in maxim 14 zile de la data primirii coletului!

Iti doresti un alt Model sau Culoare?

 • Solicita schimbarea cu un produs (culoare) diferit/a in maxim 14 zile de la data primirii coletului.

Daca te-ai decis sa schimbi produsul achizitionat, te rugam sa tii cont de urmatoarele aspecte:

 • Pentru a putea beneficia de drepturile de returnare, iti recomandam sa returnezi produsul in starea in care l-ai primit: in ambalajul original (cutie sau punga), cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit, fara a interveni in niciun fel asupra acestuia, si sa ambalezi coletul corespunzator (in hartie sau nylon), inainte de a fi predat curierului.
 • De asemenea, pentru a evita refuzul cererii de returnare, este recomandat sa eviti returnarea produselor deja folosite sau deterioritate, deoarece, in acest caz nu sunt indeplinite conditiile de returnare, iar acest lucru va atrage dupa sine plata taxelor de curier dus-intors. Intra in obligativitatea clientul ca PRODUSUL RETURNAT SA FIE CU ETICHETA DE CARTON SI ALTE ETICHETE ATASATE PRODUSULUI.

Optiunea privind modalitatea de returnare a coletului iti apartine in totalitate la fel si alegerea curierului (nu sunt acceptate retururile prin Posta Romana) prin care vei trimite coletul.

Costul expeditiei produselor retururnate este suportat in totalitate de catre client!

 1. Apelati orice firma de curierat pentru a solicita ridicarea coletului.
 2. Ambalati produsul intr-o punga distincta in asa fel incat awb-ul de la curier sa nu deterioreze produsul!
 3. Notati in interiorul coletului direct pe factura/ pe un atasament sau completati formularul de retur produsul si marimea dorita la schimb!
 4. Cand ajunge curierul la dvs. va rugam sa oferiti aceste detalii pentru livrare:

Buticul Evei

Str Biruintei, nr 31 spatiu comercial 2, Popesti Leordeni, jud Ilfov

021 589 41 06  // 021 589 41 07

 1. Important!!! Colete trebuie sa fie trimise fara ramburs!
     Garantii produse
Buticul Evei iti ofera garantie valabila 30 de zile de la achizitionarea produsului. Garantia se ofera pentru deficiente neimputabile consumatorului, cu conditia respectarii recomandarilor de utilizare , intretinere si spalare a articolelor.

In cazul unei reclamatii te rugam sa te adresezi echipei magazinului online: adresa de mail buticulevei@gmail.com